Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken görmek yüzüne kan geleceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almak veya gereğinden fazla harcama yapmak sorun yaratabilir.

Rüyada sevdiği kişiyi evde görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyi başkasıyla evlenirken görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, imkânların günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi evlenirken görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, zaaflarına kapılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin evleneceğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı evde olmak manevi olarak huzur içinde olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi evde görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiden evlenme teklifi almak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments