Rüyada sevdiğin kişiye ulaşamamak

Rüyada sevdiğin kişiye ulaşamamak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hastalıkların son bulacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye ulaşamamak gördüyseniz:

  • Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

Rüyada sevdiğin kişiyi evinde görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle barıştığını görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sigara içtiğini görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle öpüştüğünü görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiden mektup almak de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin bir kişinin öldüğünü görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi ailesiyle tanıştırmak karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiden teklif almak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments