Rüyada sevdiğin adamı öpmek

Rüyada sevdiğin adamı öpmek çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, zenginlik sahibi olunacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, evine haciz geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardım etmeniz durumunda olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada sevdiğin adamı öpmek helal olmayana göz dikmeyeceğine, zorlukları aşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği adamı öpmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığı adamı öpmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yabancı adamı öpmek birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir adamı öpmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamı öpmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamını öpmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments