Rüyada sevdiği kızdan hediye almak

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yolunun hep açık olacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Rüyada sevdiğin kızdan hediye almak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızdan hediye almak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada kızdan hediye almak sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet eder.

Rüyada bir kızdan hediye almak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin kızdığını görmek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine kızmak işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birine kızmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiye kızmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments