Rüyada sevdiği erkekten hediye almak

Rüyada sevdiği erkekten hediye almak kişinin başına kötü bir olay geleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, büyük bir makama geleceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği erkekten hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanızda, tüm gerçekleri öğrenmeden elinizi taşın altına sokmamanızda fayda var.

Rüyada sevdiği erkekten hediye almak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, bunalıma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızdan hediye almak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiden hediye almak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına işarettir.

Rüyada sevdiğine hediye almak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiye hediye almak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinden hediye aldığını görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birinden hediye almak el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin hediye aldığını görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments