Rüyada sert yatak görmek

Rüyada sert yatak görmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, işlerinin bollaşacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sert yatak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada sert yatak görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sert hamur görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işarettir.

Rüyada sert kabuklu böcek görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında sertlik görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, sevgi dolu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada seccade serdiğini görmek farklı kişilerle tanışacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sert et yemek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına yorulur.

Rüyada sert yumruk atamamak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, aralarındaki ağız tadının bozulacağına işarettir.

Rüyada buğday serdiğini görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments