Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına rivayet eder.

Rüyada seni sevdiğini söyleyen birini gördüyseniz:

  • Evle ilgili konular ön planda olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni sevmediğini görmek anne babayla ters düşüleceğine, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin seni sevdiğini söylemesini görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin seni öptüğünü görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işarettir.

Rüyada birinin seni çok sevdiğini görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin birinin seni öptüğünü görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin seni sevdiğini görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments