Rüyada şelaleye atlamak

Rüyada şelaleye atlamak hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına alamet eder.

Rüyada şelaleye atlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada şelale atlamak sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada şelaleden atlamak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, borçlarının artacağına işaret eder.

Rüyada şelaleye atlamak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada berrak şelale görmek herkesin desteğinin alınacağına, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susuz şelale görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet eder.

Rüyada şelalede yüzdüğünü görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada temiz şelale görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada kurumuş şelale görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, kendisini ailesine vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments