Rüyada sela okumak

Rüyada sela okumak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kişinin rahat nefes alacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada sela okumak gördüyseniz:

  • Finansal başlıklı konularda ufak tefek stresli durumlarla uğraşabilirsiniz.

Rüyada cuma selası okumak rahat bir döneme gireceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet eder.

Rüyada sela okumak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalet eder.

Rüyada sela verilmesini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder.

Rüyada ölü selası duymak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin selasını duymak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine inanılır.

Rüyada selasının verildiğini görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada sela sesi duymak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada sela okunduğunu görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments