Rüyada şeftali reçeli görmek

Rüyada şeftali reçeli görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kötü günlerin biteceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret eder.

Rüyada şeftali reçeli gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada şeftali reçeli görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada şeftali reçeli yemek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tencerede reçel görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada çilek reçeli istemek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına delalet etmektedir.

Rüyada reçel satmak gelmek istediği noktalara geleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada portakal reçeli yemek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada reçel görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal reçeli görmek sorunlu bir döneme girileceğine, rakiplerine karşı fark atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments