Rüyada sedef çiçeği görmek

Rüyada sedef çiçeği görmek bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada sedef çiçeği gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada sedef çiçeği görmek aileden ayrı kalınacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sedef yüzük görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada sedef bilezik görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sedef küpe görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, sıkıntılardan kurtulmaya tabir olunur.

Rüyada sedef taşı görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sedef kolye takmak adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada sedef hastalığı olmak elindeki işi rayına oturtacağına, müjdeli haberle geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments