Rüyada sebze çorbası görmek

Rüyada sebze çorbası görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada sebze çorbası gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada sebze çorbası içmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret eder.

Rüyada sebze çorbası görmek zor ve kötü günler geçireceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşillik sebze görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet eder.

Rüyada çok sebze görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına delalet eder.

Rüyada yaş sebze görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada sebze haşlamak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine işaret eder.

Rüyada sebze ektiğini görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, düzenin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze meyve görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments