Rüyada savaşta vurulmak

Rüyada savaşta vurulmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada savaşta vurulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Rüyada savaşta vurulmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada savaşırken vurulmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, pek çok olumlu gelişmelere işarettir.

Rüyada savaşta vurulduğunu görmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına yorulur.

Rüyada savaş vurulmak birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, geçim derdi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada teröristle savaştığını görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada savaşa hazırlandığını görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada atlı savaş görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaşta esir olmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments