Rüyada savaş oyunu görmek

Rüyada savaş oyunu görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada savaş oyunu gördüyseniz:

  • Siz, zarafetinizi koruyarak olayların gidişine göre davranmalısınız.

Rüyada savaş oyunu oynamak arkasından iyi anılan kişi olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet eder.

Rüyada savaş oyunu görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada oyun topu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine alamet eder.

Rüyada oyuncu görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına yorulur.

Rüyada oyun kazanmak rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulur.

Rüyada kaplanla oyun oynamak mesleğine dört elle sarılacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada oyun oynarken görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta oyun oynamak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments