Rüyada sarılıp vedalaşmak

Rüyada sarılıp vedalaşmak beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayatını ailesine adayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarılıp vedalaşmak gördüyseniz:

  • Hayattan ne beklediğiniz veya ne hissettiğiniz konusunda samimi olmanız karışıklıklara veya belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada sarılıp vedalaşmak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine tabir olunur.

Rüyada sarılarak vedalaşmak çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada annesiyle vedalaşmak herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşle vedalaşmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabayla vedalaşmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına işarettir.

Rüyada ölüyle vedalaşmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine veda etmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aileden vedalasmak sorunlarının günden güne azalacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments