Rüyada sarı safir görmek

Rüyada sarı safir görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı safir gördüyseniz:

  • Dinsel veya mistik aktiviteler sizi cezbedebilir.

Rüyada sarı safir görmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada safir kolye görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine işarettir.

Rüyada safir taşlı yüzük görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada safir taşı görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada safir görmek kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına işarettir.

Rüyada sarı aslan görmek büyük paralar kazanılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet eder.

Rüyada sarı bebek yeleği görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine inanılır.

Rüyada sıkı sıkı sarılmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments