Rüyada sarı renkli ev görmek

Rüyada sarı renkli ev görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, her şeyin gönlünce olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli ev gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada sarı renkli ev görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sarı renk ev görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı renkte ev görmek yolculuğa çıkmaya, onurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı renk giymek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı renkli köpek görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok büyük bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk gömlek giymek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada sarı renk çiçek görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada sarı renkte kedi görmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments