Rüyada abi öpmek

Rüyada abi öpmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada abi öpmek gördüyseniz:

  • Sizi uzlaşmak zorunda bırakacak konuşmalara muhatap bırakılabilirsiniz.

Rüyada abiyi öpmek can sıkıntısının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada ölen abiyi öpmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş abiyi öpmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet eder.

Rüyada abi öpmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada abini öldürmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun abini görmek kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Rüyada abi ve anne görmek esenliği bulacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada abiyi sarhoş görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments