Rüyada sarı beyaz kedi görmek

Rüyada sarı beyaz kedi görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, ev sahibi olacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sarı beyaz kedi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi üzebilirsiniz.

Rüyada sarı beyaz kedi görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kediye sarılmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük sarı kedi görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hasta ise şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük sarı kedi görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada evde sarı kedi görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı ev kedisi görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı kedi yavrusu görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına işarettir.

Rüyada sarı renk kedi görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments