Rüyada sandalyede uçmak

Rüyada sandalyede uçmak o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada sandalyede uçmak gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada sandalyeyle uçmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada sandalye üzerinde uçmak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandalyede uçmak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sandalye görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder.

Rüyada sandalyede uyumak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada çok sandalye görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine delalettir.

Rüyada sandalye kırılması görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını tekerlekli sandalyede görmek tecrübe sahibi olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments