Rüyada babasını tekerlekli sandalyede görmek

Rüyada babasını tekerlekli sandalyede görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sevinç dolu haberler alacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalettir.

Rüyada babasını tekerlekli sandalyede gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımlarınızın daha poitik olmasında fayda var.

Rüyada babasını tekerlekli sandalyede görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tekerlekli sandalye oturduğunu görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada tekerlekli sandalyede bir adam görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye bindiğini görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sağlığının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye oturduğunu görmek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulur.

Rüyada eşini tekerlekli sandalyede görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada tekerlekli sandalyeye görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını tekerlekli sandalyede görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, üzüntü yaşamaya yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments