Rüyada sandalye satın almak

Rüyada sandalye satın almak içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, kazançlı çıkacağına, kredi çekileceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada sandalye satın almak gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada sandalye satın almak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına rivayet eder.

Rüyada sandalye tekerlekli sandalyede oturmak zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sandalyede uyumak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine inanılır.

Rüyada mama sandalyesi görmek moralin bozulacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tekerlekli sandalyede olduğunu görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza yorulur.

Rüyada uçan sandalye görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına işarettir.

Rüyada özürlü sandalye görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments