Rüyada saldırıya uğramak

Rüyada saldırıya uğramak ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Bazı işlerde veya konularda diğerleri sizin kadar katılımcı olma havasında olmayabilir.

Rüyada fare saldırısına uğramak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada at saldırısına uğramak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sivrisinek saldırısına uğramak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada yılan saldırısına uğramak çok önemli başarılar elde edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bıçakla saldırıya uğramak maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, ağzının tadının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken saldırıya uğramak ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada adamların saldırısına uğramak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada boğaların saldırısına uğramak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments