Rüyada salatalık bahçesini görmek

Rüyada salatalık bahçesini görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kötü duygularını yeneceğine delalettir.

Rüyada salatalık bahçesini gördüyseniz:

  • Belli sırların saklanması konusu büyük önem taşıyor.

Rüyada bahçeden salatalık yemek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret eder.

Rüyada bahçeden salatalık topladığını görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık bahçesini görmek istediği arabaya bineceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet eder.

Rüyada bahçeden salatalık toplamak köşeye sıkıştıracağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine işarettir.

Rüyada bahçede salatalık toplamak olumsuz olaylar yaşayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına yorulur.

Rüyada salatalık bahçesi görmek yüzün güleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet eder.

Rüyada bahçeden salatalık koparmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada bahçede salatalık görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments