Rüyada saksısız çiçek görmek

Rüyada saksısız çiçek görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, mal ve para sahibi olacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksısız çiçek gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Rüyada saksı çiçek görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda çiçek hediye etmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada saksıda rengarenk çiçek görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saksı çiçeği görmek ticarette zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine işarettir.

Rüyada saksıda pembe çiçek görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada saksısız çiçek görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda yeşil çiçek almak herhangi zarara uğramayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada saksıda mor çiçek görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments