Rüyada saksı çalmak

Rüyada saksı çalmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, başarılarını arttıracağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, haneye bereket geleceğine delalettir.

Rüyada saksı çalmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir.

Rüyada saksı çalmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine işaret eder.

Rüyada saksıda çiçek çalmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına delalettir.

Rüyada saksı çiçeği hediye almak yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda reyhan görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada saksı içinde yeşil çiçek görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda pembe gül görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, mutluluk dolu haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçek saksısı değiştirmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada saksıya bir şey dikmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments