Rüyada sakin kedi görmek

Rüyada sakin kedi görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine sıkıntıların ve zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine ve sevilen kişilerle çok büyük mutluluklar yaşanacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Rüyada sakin kedi gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Rüyada sakin kedi görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, düşmanlarını kaybetmeye alamet eder.

Rüyada sakin okyanus görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada sakin boğa görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada birini sakinleştirmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine inanılır.

Rüyada köpek sakinleştirmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına işarettir.

Rüyada sakin bir deniz görmek daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakin temiz deniz görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizi sakin görmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments