Rüyada sağlık bakanı görmek

Rüyada sağlık bakanı görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada sağlık bakanı gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Rüyada sağlık bakanı görmek maddi olarak büyüyeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kendisini ona adayacağına işaret eder.

Rüyada hasta olan birini sağlıklı görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini sağlıklı görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini sağlıklı görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada sağlıklı saç görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölen birini sağlıklı görmek kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada sağlık müdürünü görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
birisi

Merhaba rüyamda çalıştığım kurum bakanı olan sağlık bakanının( işle ilgili sağlıkla ilgili başka bir kuruma gittiğimi ) bakanınn o kuruma geleceğini öğreniyorum, ayrıca çocuğumu okuldan almam gerektiği ve bakanın geleceğinden dolayı geç kalabileceğimi anlıyorum. Sağlık Bakanı o kuruma geliyor ve bana karşı çok iyi davranıyor beni takdir ediyor, seni daha iyi yerlere yükseltmek için bana telefon numaranı ver gibisinden bişeyler söylüyor ve o sağlık ile ilgili kurumu bakanla birlikte geziyoruz.