Rüyada sade yağ görmek

Rüyada sade yağ görmek dinç kalacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, iyileşeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, huşu içinde devam edeceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sade yağ gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada sade yağ görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine işarettir.

Rüyada sade lokum yemek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına rivayet eder.

Rüyada sade düğün görmek yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sade bir gelinlik giymek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Rüyada sade kahve pişirmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kalabalıktan uzak olacağına inanılır.

Rüyada sade ekmek yemek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sade dondurma yemek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sade dondurma görmek işlerin kara geçeceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments