Rüyada saçlarının uzun olduğunu görmek

Rüyada saçlarının uzun olduğunu görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, mali krize gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Parasal açıdan yanıltılmamak için dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada uzun ve gür saçlı olduğunu görmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına işarettir.

Rüyada başka birinin saçını uzun görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını uzun saçlı görmek kazancının çok daha fazla olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına işaret eder.

Rüyada uzun ve siyah saç görmek daha rahat bir nefes alacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada uzun saçlı erkek görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalettir.

Rüyada saçını çok uzun görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada arkadaşın saçını uzun görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gür ve uzun saç görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, gülen yüzünün de solacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments