Rüyada saçlarını başka renk görmek

Rüyada saçlarını başka renk görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, korkularının üzerine gideceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, dünya malı edineceğine, helal rızka sahip olunacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını başka renk gördüyseniz:

  • Her şey için ayrı zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada saçını başka renk görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada saçlarını başka renk görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada başka birinin saçının beyazladığını görmek geçiminin zor hale geleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada başka birinin saçını uzun görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada başka birinin saçını kısa görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, rızkının bollaşacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin saçını örmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, iyileşme göstereceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin saçını boyadığını görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin saçını kestiğini görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments