Rüyada saçlarına jöle sürmek

Rüyada saçlarına jöle sürmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada saçlarına jöle sürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Rüyada saçına jöle sürmek işlerin aksamayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada saçlara jöle sürmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Rüyada saçlarına jöle sürmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saça jöle sürmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada saç jöle sürmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Rüyada jöle sürmek işlerinin duracağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saça jöle görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Rüyada saçlarına jöle görmek sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments