Rüyada saçlara bal sürmek

Rüyada saçlara bal sürmek hedeflere ulaşamayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, zor zamanların sona ereceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına inanılır.

Rüyada saçlara bal sürmek gördüyseniz:

  • Başarabileceklerinizin farkına varmalısınız.

Rüyada saçına bal sürmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Rüyada saça bal sürmek borçların kısa sürede ödeneceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına yorulur.

Rüyada saçlara bal sürmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzına bal sürmek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ekmeğe bal sürmek barış için adım atacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına delalet etmektedir.

Rüyada balı yüzüne sürmek mutlu ve sağlıklı olacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret eder.

Rüyada ayağa bal sürmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze bal sürmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments