Rüyada saçına bal sürmek

Rüyada saçına bal sürmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Rüyada saçına bal sürmek gördüyseniz:

  • Sizi fiziksel veya mental olarak meşgul edecek uğraşılar içerisine girmeniz durumunda , yeni şeylere ilgi duyabilir, o alanlarda da başarı sağlayabilirsiniz.

Rüyada saça bal sürmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına bal sürmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada saçlara bal sürmek onları okula göndereceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüzüne bal sürmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret eder.

Rüyada vucuduna bal sürmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine işarettir.

Rüyada ağzına bal sürmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağa bal sürmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, geniş geniş yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek ilerleyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments