Rüyada saçını kına yakmak

Rüyada saçını kına yakmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçını kına yakmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşme çabası içindeyken, size ait olmayan işlere talip olmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kendi saçına kına yakmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet eder.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak rüya sahibinin muradına ereceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarına kına yakmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına yorulur.

Rüyada saça siyah kına yakmak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçta kına yakmak adından söz ettirecek adımlar atacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada saçına kına yakmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada saçlara kına yakmak rahatsızlık duyulacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments