Rüyada kendini saç keserken görmek

Rüyada kendini saç keserken görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini saç keserken gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada kendini saç keserken görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saçını keserken görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını keserken görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını keserken görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada birini saç keserken görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada saç keserken görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını saç keserken görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada birinin saçını keserken görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments