Rüyada saçında beyaz bit görmek

Rüyada saçında beyaz bit görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçında beyaz bit gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Rüyada saçta beyaz bit görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçında beyaz bit görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, rakipsiz hale geleceğine yorulur.

Rüyada saçta büyük bit görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını bitlenmiş görmek çirkin bir iş yapmaya, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçımızda bit görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, kazancının daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçinda bit sirkesi görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçında çok bit görmek işlerinin yaver gideceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçımda bit görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments