Rüyada saçına peruk takmak

Rüyada saçına peruk takmak her zaman hürmet göreceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, eğlence ve renk geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına delalettir.

Rüyada saçına peruk takmak gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada saçına peruk takmak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada peruk saç takmak hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı peruk takmak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına inanılır.

Rüyada siyah peruk takmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Rüyada peruk takmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine yorulur.

Rüyada kafaya peruk takmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada kızıl peruk takmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada renkli peruk takmak işlerinin bozulacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments