Rüyada peruk takmak

Rüyada peruk takmak dualarının karşılığını göreceğine, beden sağlığının zarar göreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, karısının çok mutlu olacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına inanılır.

Rüyada peruk takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neşeli bir şekilde tüm sıkıntılarını size anlatıp, ardından düzeltmeniz için çevrenizde dolaşmaya başlayabilirler.

Rüyada peruk takmak halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada peruk saç takmak attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızıl peruk takmak yüzünün de güleceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz peruk takmak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı peruk takmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli peruk takmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine inanılır.

Rüyada siyah peruk takmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sorunların günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada uzun peruk takmak büyük bir adım atılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments