Rüyada saçı taramak

Rüyada saçı taramak kişinin hayırlı yollara gireceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı taramak gördüyseniz:

  • Herkesi içine alan bir değişiklik gerekiyor.

Rüyada kadın saçı taramak ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, refah düzeyinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz saç taramak düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının saç taramak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek saçı taramak rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin saçını taramak rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçının taradığını görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçını taradığını görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, çok doğru bir yol tutulacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin saçını taramak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments