Rüyada saçı kazıtmak

Rüyada saçı kazıtmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, alım gücünün artacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı kazıtmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olmalısınız.

Rüyada başkasının saçlarını kazıttığını görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarını kazıttığını görmek halinin iyi olduğuna, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada saç kazıttığını görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine inanılır.

Rüyada saçı kazınmış görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçları kazınmış görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kazınmış saç görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına işaret eder.

Rüyada birinin saçlarını kazıttığını görmek feraha ermeye, öfkeli hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçını kazıtmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, yalan söyleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments