Rüyada sabunla baş yıkamak

Rüyada sabunla baş yıkamak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabunla baş yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz durumunda yaşam tarzınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada sabunla baş yıkamak kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabunla el yıkamak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzü sabunla yıkamak üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü sabunla yıkadığını görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sıvı sabun el yıkamak elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, içine fesat düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini sabunla yıkamak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elleri sabunla yıkamak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, hayırla yad etmeye delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments