Rüyada saatin kaç olduğunu görmek

Rüyada saatin kaç olduğunu görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saatin kaç olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Rüyada uçağın saatini kaçırmak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada sınav saatini kaçırmak ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saatin kaç olduğunu söylemek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına alamet eder.

Rüyada uçak saatini kaçırmak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsün saatini kaçırmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, onlara çok bağlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saatin kaç olduğunu sormak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüs saatini kaçırmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saatin kaç olduğunu görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments