Rüyada saatin durmasını görmek

Rüyada saatin durmasını görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada saatin durmasını gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada metal kol saati görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Rüyada mavi kol saati takmak özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, iyi geçineceğine işarettir.

Rüyada saat tamir etmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına işaret eder.

Rüyada beyaz kordonlu saat görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada masa saati görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada saat tamiri görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Rüyada denizden saat bulmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Rüyada kendi saatini görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments