Rüyada saat çıkarmak

Rüyada saat çıkarmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada saat çıkarmak gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada saat çıkarmak iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolundan saat çıkarmak ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada saati kolundan çıkarmak neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine işaret eder.

Rüyada sudan saat çıkarmak hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni kol saati almak iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saati çalmak yeni şeyler deneneceğine, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine yorulur.

Rüyada kaybolan saati bulmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine inanılır.

Rüyada saatin kaç olduğunu söylemek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments