Rüyada rüzgardan hortum görmek

Rüyada rüzgardan hortum görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada rüzgardan hortum gördüyseniz:

  • Artık geriye yaslanıp, derin bir nefes alabilirsiniz.

Rüyada rüzgardan hortum görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Rüyada hortum rüzgar görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada rüzgar hortumu görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rüzgarlı hortum görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, borçlarını bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortum rüzgarı görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah rüzgar hortumu görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada rüzgarda uçmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sert rüzgar görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments