Rüyada rüzgara kapılmak

Rüyada rüzgara kapılmak emeklerinin yarıda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet etmektedir.

Rüyada rüzgara kapılmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Rüyada rüzgara kapılmak kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dereye kapılmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada telaşa kapılmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Rüyada dehşete kapılmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine yorulur.

Rüyada korkuya kapılmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, onun zamanını çalacağına alamet eder.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak insanların hayır dualarının alınacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Rüyada girdaba kapılmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments