Rüyada ruhani varlık görmek

Rüyada ruhani varlık görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, güzel bir hayat geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada ruhani varlık gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Rüyada ruhani varlık görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına tabir olunur.

Rüyada ruhani görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Rüyada ruhanileri görmek daha sonra işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ruhani şeyler görmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına alamet eder.

Rüyada değişik varlıklar görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalet eder.

Rüyada cin varlığını hissetmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğa üstü varlıklar görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka varlık görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meryem

Rüyamda eski evimizin bahçesindeydim kucagımda bir bebek ve karşımda siyahlara bürünmüş uzun siyah bir elbise giymiş ruhani bir varlık yüzü de simsiyah ve sanki yüzü yok gibi kucagımda ki bebegin bir kordonu bana baglı bir kordonu bebege ve karşımdaki ruhani varlık bebegini lanetledim diyor ben ne yapacagım diye düşünerek evimizin oturma odasına geçiyorum ve lanetin kalkmasını bekliyorum sonra da uyandım bu arada evli veua nişanlı degilim ve eski evimizin oldugu arsaya geri göçtük göçmeden 2 gün önce gördüm bu rüyayı