Rüyada ruh hissetmek

Rüyada ruh hissetmek üzüleceğine ve ağlayacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ruh hissetmek gördüyseniz:

  • Size veya başkalarına ait amaçları gerçekleştirme ya da uygulamaya koyma konusunda tereddütleriniz varsa, hiç başlamayın.

Rüyada ruh hissetmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine inanılır.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine delalettir.

Rüyada ruhu hissetmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada kendinin ruhunu görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işarettir.

Rüyada ölü ruhları görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü insanın ruhunu görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada ölen birinin ruhunu görmek işindeki verimin artacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada babasının ruhunu görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments