Rüyada kendinin ruhunu görmek

Rüyada kendinin ruhunu görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, ardından bu kişiye açılacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendinin ruhunu gördüyseniz:

  • Astrolojik etken olarak kabul edilen hemen hemen bütün gök cisimleri sizi destekler açılardalar.

Rüyada canlı birinin ruhunu görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin ruhunu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada ruha sarılmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Rüyada ruhun çıktığını görmek malının üstüne mal ekleyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü ruhu görmek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yeni iş teklifleri alacağına yorulur.

Rüyada evde gezen ruh görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine delalettir.

Rüyada ruh çıkmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, onlara değer vereceğine işaret eder.

Rüyada ruhunun bedenden ayrıldığını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments